Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skille priesta w Kumasylum

Conor29134

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam takie pytanie do osób grających jako priest czy zdarzyło się komuś tak żeby skill Ishara's Luallably nie chciał działać znaczy aplikuje sie pojawia sie animacja ale kuma nie zostaje uśpiona ?

Opublikowano

No, z*******e to jest ale ogórki też są spoko nawet bym powiedział, że lepsze niż pomidory, no ale kto co woli

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Siemka.

Mam takie pytanie do osób grających jako priest czy zdarzyło się komuś tak żeby skill Ishara's Luallably nie chciał działać znaczy aplikuje sie pojawia sie animacja ale kuma nie zostaje uśpiona ?

Kumasy mają dość duży resist na stuny i inne osłabienia więc nie zawsze ci wejdzie stun trucizna czy inne osłabienie .

75775358773159538492.png

Opublikowano

Chodzi Ci o to, że Kumas robi się na moment taki ciemny i jest uśpiony, bo przerywa mu animacje, ale po ułamku sekundy idzie dalej?

Jeśli uda Ci się uśpić Kumas'a pomimo jego dużych resist'ów, to musisz mieć naprawdę farta, żeby trafić na takich ludzi, którzy go nie uderzą wtedy - bo nie wiem czy wiesz, ale jak Priest kogoś uśpi, to jest on uśpiony na ileś tam sekund, chyba, że ktoś go wcześniej uderzy i obudzi ;)

1365336413-U179206.png
LIp6k.png
EPICSYGNA_erasnwx.jpg
LIp6k.png
1365336413-U179206.png

qar_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...